jangan rindukan hanan

pertama skali , hanan nak mintak maaf kepade pengomen-pengomen di blog hanan sebab hanan TERsangat sangat sibuk , tak sempat nak update entry dan bace entry korang yang mucukk mucukk tuu .
sorry keyhh :' )
.
.
jadi , mungkin nii last entry hanan untuk tahun 2012 , takut hanan tak sempat update esok sebab bizi nak masuk asrama yang sayup sayup memanggil . jadi hanan nak jadi orang pertama ucap SELAMAT TAHUN BARU 2013 !
semoga tahun nii lebih baik dari tahun tahun sebelumnye , dan semoga semua azam yang dipasang tercapai , amiinn yaa robbal alamminn ,,
sape yang baek hati share laa siket azam korang , azam hanan :
  1. nak belajar bersungguh sungguh lebih lebih lagi baru berkenalan dengan abang ekmath , cik cammi , puan baiyo , tuan pizik .. selamat berkenalan dan please be nice to me :'(
  2. nak khatam al quran , smoga Allah permudahkan , in sha Allah ..
  3. nak makan siket jee ! tanak daa berat overweight macam hari tuu , thanks kepade result PMR :) nak hilang 5kg pun daa nazak macam zombie -.-
  4. nak jadik lebih matang dan lebih rajin dan lebih cermat :D
  5. nak kumpul duit beli fon ! -WAJIB-
dan di kesempatan ini hanan nak berkongsi kegembiraan dan rezeki hanan peroleh setelah menjoinkan diri menyertai berpuluh puluh segmen dan give away .
.
first dari AKAK NIENA SOFEA
.
.
thanks akak , hanan sukee sebab benda nii PINK ! sukee sukee sukee ! :D
gedik adalah lumrah hidup perempuan , jadi sila maafkan sayee :)
hanan akan slalu gune nanti daa masuk hostel keyh .
.
secondly dari AKAK AZHAFIZAH
.
.
nii time hanan menang Giveaway For Followers , alhamdulillahh hanan salah sorang pemenang dari 100++ peserta , alhamdulillah .. akak nii bukan stakat bagi keychain PINK comel , tapi calendar 2013 yang unik dan comel comel . sayang nyee daa kedut kedut siket , tak gune punye posmen -.- huahaha , just joking . sayang lah hanan nak gune keychain tu , sebab comel sangat ! hanan nak simpan jee , calendar lak hanan nak tampal di pintu loker hanan :D
.
.
thirdly from FARRA IZZATY
.
.
yang nii special sangat sebab hanan tak sangka dapat novel ni ! tengok hadiah mase first nak join tuu memang laa terliur nakk novel ni , tapi tak letak harapan tinggi pun dapat , alhamdulillahh :D buat mase nii hanan tak boleh bace lagi kot , bizi sangat . nak bawak bace at hostel takot nanti kedot kedot atau hilang , sayanglah kan . hanan nii kedekot tahap gaban nak beli novel , hanan suke bace jee . jadi kire first novel hanan lahh nii :)
mesej dari pak cik bebiri , saje nak buat kenangan jugak , jangan marah ea ;)
.
sebenarnye adee lagi hanan menang giveaway , daa bagi daa alamat , tapi mungkin mereka sibuk sangat kot . kalo diorang tipu pun , hanya Allah mampu balas kan . harap tak macam tu lahh :)
.
p.s : jangan rindukan hanan selame hanan di hostel nanti hanan rindu jugak :*




13 comments:

  1. moga2 azam hannan tercapai =)
    p/s: jom same2 mogok tanak blek asrama...haha :P

    ReplyDelete
  2. good luck Hanan..Semoga berjaya dalam pelajaran...^^

    ReplyDelete
  3. byknye menang....tahniah....selamat masuk asrama...moga sntiasa mendapat kecemerlangan....AMIN....

    ReplyDelete
  4. congrate sayang.. selamat tahun baru.. n belajar rajin2.. :)
    akak doakan semoga hanan berjaya...

    ReplyDelete
  5. sangat_sangat menarik azam hanan ! btw selamat tahun baru 2013 :))

    ReplyDelete
  6. takpe kalau ada masa nanti updatela jugak sikit2 ye

    ReplyDelete
  7. hehehe Selamat Tahun Baru ye Hanan...moga azam Hanan tercapai...doakan azam akan utk berumahtgga juga bakal tercapai ye :)

    ReplyDelete
  8. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  9. come here hanan http://koala-zeeqa.blogspot.com/2013/01/review-blog-2.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...