berita gembira :D

hanan adee beberape berita gembira nak share dengan rakan rakan blogger :D
.
firstly , follower hanan daa mencapai 600 ! alhamdulillahh :D
.

.
❤Sihatimerahjambu❤
jom terjah belog akak pinky nii dengan tekan header beliau yang kiut miut tuu :D
tq akak sebab sudii foloe belog hanan yang tak seberape , malu la . hihiiww :D
.
.
secondly , hanan menang giveaway dari kak Niena Sofia
kakak hanan , Muja pun menang jugak dalam giveaway yang same , mudah siket kak niena  nak post hadiah kan :D
.
nii Muja dapat .
.
nii hanan dapat .
thanks kak niena sebab anjurkan giveaway yang superbest ni , sayang akak bejuta kali !
.
owh , di kesempatan ni , muja suroh hanan promot giveaway beliau , so korang join lah ea ? bestt :D
.
Nurmujahidah
.
http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html
.
.
thirdly , hanan demam buat kali kelima dalam tahun nii dan kali ketiga dalam cuti nii .
sakit kan ujian ? at least hanan daa turun 3kg sebab demam . huahahaha , diet yang paling berkesan :D
.
bace kuat kuat !
Ya Allah , berikanlah kejayaan kepada Nurhuda Binti Ismail dan semua calon calon PMR 2012 ..
aminn ya robbal alaminn ..
.
temkiyuu :D

30 comments:

  1. Tahniah sebab followers akak dah mencecah 600! Followers atiQah pun baru sampai 600~ ^^

    ReplyDelete
  2. wah..untunglah hanan :D heee~
    congartzzzz

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah..sama la kite dpat 600 jugak..syukur..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah .. trimas mention nma akk .. insyaAllah klw dh usaha & tawakal , akn dpt kptsn yg hanan inginkan .. nak terjah blog muja , nak join Ga .. hihi .. =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah adik !
    Wah untung nye adik .
    Follower akak pon lom smpai 600 lg .ni yg jles ni .hee just kidding .
    Hope adik dpt result yg cemerlang dlm PMR nanti .aminn . . . =)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak nan ~ rupe2 nye kak hanan ni adek kak muja erk ? tk perasan .. huhu

    ReplyDelete
  7. phewit~ wahh tahniah dik sebab dapat follower sampai 600 and menang GA :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah dah makin ramai pengikut :-)
    dapat hadiah tu.. :-)

    ReplyDelete
  9. wah3x...tahniahhhhh hanan...akak tmpe epi dan akak tetap akan terus sokong hanan bersegmen..!!

    ****AKAK DOAKAN HANAN BERJAYA DALAM PMR JUGA****

    ReplyDelete
  10. tahniah hannah murah rezeki...nanti followers hannan mesti makin banyak :-)

    ReplyDelete
  11. 2wah bestnye la kan? hemm,.. jeles ni-jeles ni.. doakan saya juga utk reslut PMR ni.. =3 . tq

    ReplyDelete
  12. Tahniah sayang..keep on blogging..Btw thanks for mention me in your entry ^__^

    ReplyDelete
  13. ramainya follower.

    nak follow gak lah.

    ReplyDelete
  14. tahniah...jom join nie... http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/contest-header-blog-comel.html

    ReplyDelete
  15. wah tahniah dik, mesti banyak kumpul adiah ni.kalau kumpul bebanyak..nanti kawan2 kawen leh la buat adiah kawen plak eh??

    ReplyDelete
  16. tahniah ! selamat maju jaya hanan :)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum . Ada benda yang Faie nak bagitahu . Sila ke sini : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/ini-entry-penting.html

    ReplyDelete
  18. wah tahniah...dah lebih 600 follower dah...dan tidak lupa juga semoga dapat result best PMR ni...hehe

    ReplyDelete
  19. Tahniah hanan ^___^ InsyaAllah boleh result yg cemerlang tuhh , hehe

    ReplyDelete
  20. tahniah sebab da berjaye dapat lebih 600 follower ..
    tahniah jgak sbb dah menang giveaway ..
    syafakallah .. semoga cepat sembuh ..

    InsyaALLAH kite semua berjaya .. bnyakkan berdoa padaNya

    ReplyDelete
  21. Tahniah Hanan..Murah rezeki adik..

    ReplyDelete

  22. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  23. byk kegembiraan ye ni..tahniah..and hope yg last tu jgk tercapai..amiin :)

    ReplyDelete
  24. tahniah hanan... sekejap aje follower hanan meningkat... berkat usaha hanan yang rajin join segmen...
    gud luck untuk PMR hanan...

    btw, muja tu kakak hanan eh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...