saye tertekan !


tga hanan godek-godek fb , ade sowang kawan hanan ,
Faez Ilyaqien
tag hanan at gambaa kucing die .
unikk sangatt .


faez cakap mee goreng feveret kucing die , hahaha !
comelll !!!

kenape tajok entry macam tu ??
sebab tadik hanan tertekan bukak game Plant Vs Zombie at dashboard .
tu jeee .. hihi v(^_^)

p/s kalo ade follower hanan yang hanan x followe lagik , tinggalkan link blog at sini , maybe sebab hanan x jumpe link blog korang .
sape yang xsuke dengan lagu at blog hanan gitau la , hanan nak buang kalo x suke .. kalo suke pon gitau la jugak .

19 comments:

  1. ddone gollow..muka awak cam saye pernah tengok je kat kuantan..

    ReplyDelete
  2. kucing mkn mee ? Woww , menarik ~ hihihi , takpernah pulak jumpe mcm tuu , kehkeh..

    ReplyDelete
  3. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
    tq done follow

    ReplyDelete
  4. kusss semangat...kakak ingat aper la yang jadi tadi... ingatkan stress... ^_^

    ReplyDelete
  5. sy suka main game tu..haha
    jangan tertekan k hihi

    ReplyDelete
  6. wahhh..!!
    kucing punn ada favourite jugakk..

    ReplyDelete
  7. hai ..raun2 terus sampai sini..slm ziarah...

    ReplyDelete
  8. baguslah kucing ni tak demand ikan. kalau kucing kat rumah ni, bagi mee macam tu, tak dilayan kucing2 tu semua. :)

    ReplyDelete
  9. hihi...chumel chumel..suka mkn mee???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...