putehh


hyep ! satuu lagi entry yang membosankan :D

tersebotlaahh kisahhh ..

time hanan stay hostel dulu ade la seekor kucing yang masih remaje , asek dok maen dalam bilek study PMR   . hanan nii spisi manusia yang x boleh tengok kucing , mest gatal tangan nak gosok , termasoklah kawan hanan , wawa . so , kucing nii pun spisi gatal , jadik die lekat at kitorang . die nii manjee sangat . sebab die wane puteh , hanan tarok name puteh . 

atas rase belas kasihan sebab beliau ade demam demam dan sering bersin *ohh my , die bersin sangat comel* , hanan pun kasik mak sepupu hanan jage kucing nii . mase nak bawak balik tuu malu jugak , tapi tebalkan jee muke nii . hanan x nak bela kucing ni sebab kalo skali beliau berak , tiada kompromi akan dibuang :)

then hanan melawat mak sepupu at kampung hanan hari tuu , daa besar pom beliau !

tapi , jadik kurang kecomelannye . betol kate shaheizy sham dalam citer songlap , ''mase kecik je comel'' .

mase hanan pegi rumah mak sepupu , hanan panggil beliau , sepantas kereta api beliau datang , then hanan maen maen dan terbukak hati nak snap beberape keping gamboo :D




p/s : sorry x boleh bw malam nii sebab adik adik hanan dah mintak kaki nak gune komputer nii , len kali hanan bw puas puas k . babai~

16 comments:

  1. tak suka kucing kurus..eh calon isteri ku tak suka kucing ? bhahaha

    ReplyDelete
  2. akak x berapa nak ngan dgn kucing... huhu...

    ReplyDelete
  3. ok je bagi laluan kat adik dulu yer..hihhi
    hanan kan kakak yg baik ;D

    ciksu kurang berminat dgn kucing la..tak suka bulu..huhu

    mornink ;D

    ReplyDelete
  4. kucing bersin memang comel..hehe

    ReplyDelete
  5. kucing bersin memang comel..hehe

    ReplyDelete
  6. x leh bela kucing lagi setelah kucing kesayangan dah kembali kepada penciptaNYA

    ReplyDelete
  7. Hanan ...Okje tak suka bela kucing sebab malas nak buang taik ngan muntah dia he...he..

    ReplyDelete
  8. kucing...anak mama suka sangat ngan kucing tau

    ReplyDelete
  9. suka kucing tapi tak boleh bela sebab anak ada asthma..

    ReplyDelete
  10. hihihi..dh besar kuceng ni dh tak mau manje2x men2x mcm kecik yer...tp best klu dh syg kan :)

    ReplyDelete
  11. kucing ni jarang kentut saya syak ,

    ReplyDelete
  12. uu.. putihnyer diaa...
    jgn bgi main kt luar klu putih cmni..
    klu x ligat dia bergolek2 ats pasir.. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...