follower ke 500


skalik lagi , alhamdulillaahhh ! follower hanan naik lagik 100 dalam mase 9 hari
daa 500 , tercapai sudaa target hanan :D

sayangggggg sumerrrr followerrrr hanann tauu !
<3 <3 <3

sape yangg bertuahh tuu ??

ninn dia !!



tapi sayangnyee hanan tak jumpe link blog die .. 
i amm sooo sorryy :'(

yang laen , teruskan menyokong hanan tauu ;)

19 comments:

  1. dah follow td.. tlg confirm ye..

    ReplyDelete
  2. tahniah kat yg berjaya tuh..
    wah ramai da yg follow awk yer...

    ReplyDelete
  3. tahniah , dah 500 follower ~ :D

    ReplyDelete
  4. Go Hanan go.!! :D
    tahniah2x.!!

    aah laa eiqa pom x jumpa link diaa :(

    ReplyDelete
  5. wow,achievement tu...cepat tu dlm 9 hari naik 100! :)

    ReplyDelete
  6. 9 hari naik 100? hebat!!
    tahniah hanan... :)

    ReplyDelete
  7. syg hanan juga..hahaha..syg follower kn??hee

    ReplyDelete
  8. Wah! Semakin ramai followers Hanan yer. Tahniah! dik :)

    ReplyDelete
  9. Sorry, kalau lagu Lazy Girl tu menyusahkan awak. Awak boleh pause lagu dalam blog saya tu kalau bising. Buat masa ni, tema blog saya ialah Lazy Girl. So, saya tak boleh cari lagu lembut sikit...hehehe..harap faham :D

    Insyaallah, nanti Ain tukar tema tu bila Ain dah tak lazy. sebab ni bulan 11 & 12 yg mana time Ain cuti dan malas belajar..huhuhu

    maybe next year Ain akan tukar tema ni. So, thanks for the advice..hehe :D

    ReplyDelete
  10. wah , tahniah , kalah polower CP nih :P

    ReplyDelete
  11. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  12. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  13. Waa.. untungler follow akak yg #500 tu .. hehe ... mnyesal follow lewat .. haha :D

    ReplyDelete
  14. sayaaaangggg hanan jugak ~love~

    ReplyDelete
  15. akak tambah bilangan followers awak :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...