Pemenang Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

Assalamualaikum !
Lahai Huda pulak rasa berdebar-debar nakk umum pemenang Giveaway perdana Huda. TQ kepada my sista, Muja sudi bagi sokongan dari depan belakang kiri kanan. Good news is, seperti dijanjikan beliau nak tambah hadiah kalo penyertaan lebih 50! So, Muja tambah 2 pasang tudung! Muuahh untuk kakak *uhuk uhuk. Jutaan terima kasih jugak untuk 90 peserta GA kami!! *hugss

Huda dah follow semua peserta yang join GA kitorang. Huda tak mintak korang printscreen bukti follow like ape sume sebab Huda harap korang jujur dengan diri sendiri ;) Kalau Huda tak TERfollow mana mana blog please let me know.
Even Muja yang lebih banyak sponsor daripada Huda, tapi cabutan dibuat 100% from me.
So, here it is....
Pemenang pertama

Pemenang kedua

Pemenang ketiga

Pemenang keempat

Pemenang kelima

Pemenang keenam

Tahniah semua! Pemenang-pemenang boleh whatsapp huda di nombor 0179049532. Hantar nama penuh, alamat dan emeil okey!

Bagi peserta lain plak jangan kecik hati, mana tau coming soon GA turn korang plak menang. Rezeki Allah swt kan luas. Jangan pernah berputus asa! ;)

Terima kasih sekali lagi! :D

17 comments:

  1. tahniah winner2 :)

    takde rezeki kali ni. hehehe

    ReplyDelete
  2. alaa lagi 5 no heheh ..xde rezeki kali ni...btw congrats tuk semua pemenang ye.. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua pemenang... シ

    ReplyDelete
  4. a big congrate for those yang menang (:

    ReplyDelete
  5. Congratulations to the winners wuhuw!

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini dik huda....tahniah kepada semua yang telah menang...

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua! Alhamdulillah menang :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang! :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat para pemenang. :-)

    ReplyDelete
  11. yeay tak menang..hehe.. congrat utk yg menang :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, kak huda. Saya tak whatsapp, macam mana? Mesej biasa aje boleh tak?
    Tahniah juga untuk pemenang yang lain. ^_^

    ReplyDelete
  13. Terima kasih, muja & huda. Semoga dimurahkan rezeki sentiasa ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...