cukup 16 tahunn

.
hari nii 15 Februari genap umur saya 16 tahunn :D
yeahh , happy birthday to me 
.
happy ? excited sikit kot . ala , sambut ala kadar je , takde laa parti parti bagai . just pegi makan ngan famili , tu pun dah lebih daripada cukup :D
.
.
di kesempatan nii saya nak berterima kasehh kepada kawan kawan yang still ingat hari jadi kawan diorang yang jahat nii , hehe .. antaranya
kak aku of course , http://www.mujadafewa.my/ yang wish setelah beliau terjage dan sempat pesan solat isyak . hahaha
che tyn , orang yang pertama wish pada pukul 12.01 a.m , sorii balas pukul 2.16 , tertido sayangg <3
mai yang wish pukul 12.01 a.m jugak , kitorang daa kawan balek , alhamdulillahh .. tanak da gadoh gadohh nii , bencii sangat , terseksa batin >.<
fakhuradzee yang hanta mesej , post at fb beberapa kali , whatsapp , cume twitter jee tak :D
herman shah mesej pukul 1.40 a.m , walaupun dah tak special macam tahun lepas , tapi at least dia ingat birthday saya :D
ayuu pukul 4.52 a.m , terharuu sangaattt 
fazira pukul 9.47 a.m , thanks partnerr <3
ex boyfie y slalu dirindui kononnye , poso , wish lepas tanye ingat ke tak , hahaha . pukul 2.52 a.m
eiyda hidayah pukul 11.53 , rinduu awak selalu sayangg
mukmin , pukul 1.16 , thanks sangat atas hadiah topup tuu ! akan kekal untok seminggu ;)
murnii shafikah pukul 4.03 , tak sangka bestie nii slalu ingat kite walaupun da lame tak satu skola
imah , spupuku y tak pernah miss wish birthday at saya ^_^
aliff pukul 6.49 , trime kasehh kawann
ain jemey , classmate tahun lepas 
iqah , yang hanta mesej panjang lebar , thanks darling <3
aswa , yang nyanyi jugak walaupun sumbang dan 2 hari lebih awal , sweett sangatt
paehh y post sehari lebih awal :P
dan kawan kawan y post dalam fb pon ramai jugak . thanks sesangat 
.
k , saya tahu korang bosan bace smua ni , tapi saya kalo boleh nak list satu satu sebab nak buat kenangan , bile lagi an , name pun onlinediaryy .. sayangnyee pc tak boleh printscreen dan fon tak boleh screen capture T__T
.
last word , alhamdulillahh diri ini masih berkesempatan bernafas di muka bumi ini ^__^
.
tak sempat basuh tangan dah snapping . buroknye perangai . hahaha .
.
saya tak de modal lah nak tules blog , bace sinii je lahh ea kalo sudi . haha 
.
p.s:jangan lupe wish birthday muja esokk ^^,

18 comments:

  1. Hepy besday. Syok la muda remaja lg. Bru 16.. :D

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday dear...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh dan diberikan kebahagiaan dunia dan akhirat... aminnn....

    ReplyDelete
  3. Hepi bufday awak . saya bulan 6 nanti baru umo 16 . kihkihkih :)

    ReplyDelete
  4. ooh sori hanan...terlepas nak wish aritu...apa2 pun happy belated birthday ye hanan..semoga terus sukses lepas ni...:)

    ReplyDelete
  5. hepy besday... penuhi zaman remeja dgn pkara berfaedah

    ReplyDelete
  6. alolo dah besar dah dia..hik2 selmat hari ulang tahun kelahiran nurhuda binti ismail!

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Hana...semoga ceria dan berjaya selalu k..

    ReplyDelete
  8. happy birthday....moga terus berjaya dalam apa jua yang diceburi...

    ReplyDelete
  9. happy belated besdayyyy adikkkk...akak bz smpai dah terlepas nk wish..apapun smg sentiasa diredhai ILAHI ye syg...:)

    ReplyDelete
  10. sempat je nak wish ni.hehe

    hepi bufday.. nak hadiah :P

    ReplyDelete
  11. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  12. heppy birthday dear! may God ease you :)

    ReplyDelete
  13. heppy birthday dear! may God ease you :)

    ReplyDelete
  14. besarnyee family ... wahh.. ramai yg wish..bestnyee.. btw, semoga berjaya di dunia and di akhirat :)

    ReplyDelete
  15. hepy belated besday.. akak 16/01 hehehe.. dekat2 je yek

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...