Warung Badik-Badik Kota Bharu Kelantan

Assalamualaikum semuanya :D

Bila tiba bulan Disember Kelantan dengan banjir berpisah tiada. Time sejuk-sejuk macam ni asyik nak makan makanan berkuah panas-panas je kan? Kegemaran Huda selain Tomyam of course la celup-celup 😋 Pastu teringat pulak satu kedai yang jual Mee Celup yang famous kat Kelantan ni iaitu Warung Badik-Badik 😍 Huda singgah sini lama dah time nak hantar kakak Huda naik flight KBR, cuma baru nak buat entry.


Menu Special
Kedai ni terkenal dengan Bihun Celup, Bingsoo dan Fruit Smoothie. Tapi time Huda pergi tu ada jugak Mee Goreng pedas, pon sedap!
Telur Gedik itu adalah WAJIB

Kicap pedas sebagai penambah rasa yummeh! 😋

Fruit Smoothie Mangga dengan Tembikai. Buah fresh sebagai topping baru lah CUN 👍

Tapi Bingsoo diorang memang boleh bawak masuk mimpi. Sodapp!

Lokasi Warung Badik-Badik
Gambar kedai Huda tak snap la pulek sebab tak berniat nak buat entry blog adess 😵 Tapi uols jangan risau sekarang manfaatkan je teknologi sekarang. Guna je waze insyaallah terus jumpa sebab kedai ni tepi jalan je.
Sumber Uncle Gle

Sumber Waze. Yang 27.5Km tu jarak daripada rumah Huda je tau 😄

Waktu Operasi
Waktu Operasi ambik daripada Uncle Gle

So pendapat Huda makanan diorang sedap tapi Bingsoo diorang terbaikkk 👍👍

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...